Meteo

Astăzi vom vorbi despre ceea ce acum vro… 2-4 ore părea a fi sfârşitul lumii. Sau mă rog, măcar al Bucureştiului. Într-adevăr un moment epic ar fi fost…

Dar să nu mai visăm cu ochii deschişi, pentru că astfel de vise ne amăgesc şi propun, celor mereu sceptici de vreme (priviţi problema cum vreţi) să acceseze un site. Este vorba despre un site care prezintă într-o formă inedită vremea, într-o forma plăcută şi acceptată de majoritatea oamenilor, dar nerecomandată celor cu prejudecăţi. Oare este cu femei goale? Oare este cu sânge sau cu alte chestii? Un lucru vă spun, eu nu-mi asum responsabilitatea pentru eventualele hohote de râs sau înroşiri de obraji. Nu mă luaţi răspunzător pentru nimic, pentru că voi veţi da click. 

Eh, şi dacă v-am gâdilat curiozitatea suficient, vă recomand un click aici. Din motive lesne de înţeles nu pot publica link-ul ca atare, de aceea vă rog să mă credeţi pe cuvânt că nu e vo reclamă proastă la vun absorbant sau alt blog nereuşit (nu că nu aş mai fi făcut asta :-” ). 

Vizionare plăcută vouă asupra site-ului şi mie asupra filmului.

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: