Plaja de plastic… da, titlul noului album Gorillaz

Este cel putin ciudat, în afară de primul album al lor, pe care l-am cumpărat în 2000 și cred că 2, dar e posibil să mă înșel, celelalte 2 mi s-au părut poate prea -avangardiste- . Prefer să spun aşa pe principiul ca nu m-au foarte atras aproape de loc de la prima audiţie, dar uşor şi treptat au început să-mi placă deosebit de mult, atât cantitativ cât şi calitativ.

Plaja asta a lor de plastic apare în contextul unei lumi deja, mulţi ar spune, supra-solicitată în domeniul „eco”. Ei, acest album este „eco” şi totuşi sunt avangardişti… Destul de greu de explicat, bineînţeles, Damon Albarn mereu a fost tatic în materie de muzica dar abia acum a reuşit să facă, şi anume, câte ceva. Când zic „acum” bineînţeles, mă refer la vremea de a creat Gorillaz, şi după cum spunea şi el pentru Rolling Stone, parcă îi stă mai bine desenat.

Ce vreau să zic e că dacă aveţi chef de ceva cel puţin ciudat la prima audiţie, băgaţi torrentul la downloadat Plastic Beach şi încingeţi placa audio.

AAAA, eu încă n-am terminat de ascultat tot amalgamul de melodii oferit de album, deci daca apare ceva care este ieşit din comun am sa vin cu apdeit.

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

Un gând despre „Plaja de plastic… da, titlul noului album Gorillaz”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: