La copac!

Păi mnah, s-a terminat şi Sonisphere, şi bineînţeles că nu mi-am cumpărat bilet (că doar criza îi afectează şi pe bloggeri, nu?), dar am găsit modalitatea perfectă de a vedea ce se petrece pe scenă…

Zic, era cam ora şase aşa, şi cânta Anthrax, parcă… şi am vorbit cu un oltean chel să căutăm vrun loc pe unde să sărim gardul, că poate prindem şi noi Metallica, măcar… Unde frate? am dat două ture în jurul Romexpo, şi nici măcar vro şansă… nici măcar vro 10 metrii de gard nesupravegheaţi de BeGeSeu… Dar printre turele date de noi, am întrezărit o găurică undeva în gard, mă rog, găurică însemnând vedere către scenă, iar cu puţină chinuială (din partea unuia care nu are 1,92) se putea vedea şi unul dintre monitoare. Acolo am încremenit cu 3 peturi de bere timp de vro 5 ore. A cântat Megadeath, Slayer iar mai apoi, „Hello Budapest” Metallica. Băieţii au fost totuşi cumsecade şi, dându-şi seama că au gafat cu numele locului au tot repetat apoi „Bucharest Romania” şi la final au aruncat vrun chil de pene de chitara în mulţime… dar mnah, se iartă!

La returnare un foarte mare puhoi de foarte mulţi oameni a început să se disperseze.

Astăzi însă, am adunat vo câţiva de prin cămin şi i-am dus şi pe ei la copac, unde, în timp de 2 ore am avut deosebita plăcere de a vedea pe un pletos cum tot insista el să stea suit în copac în timp ce un Begesist chel îl tot convingea să se dea jos. Cred că a făcut un Master în negocieri acel doi-pe-doi… Mă rog, e bine că nu s-a lăsat cu sânge. La toate acestea se mai adaugă o tanti care, la un moment dat a vrut ea să facă şuşu taman în faţa noastră… O blondă din categoria „bună” şi-a dat jos bludjii şi s-a pus în vine iar publicul (nu pubisul) era în extaz!!! O imagine inedită şi un moment de 3j de secunde în care toţi (cel puţin băieţi) au uitat cine este pe scenă la 80 de metrii mai încolo.

Rammsein nu au dezamăgit, deşi şi-au cântat poate prea multe piese noi, mai puţin consacrate, totuşi au reuşit cât de cât să dea foc la scenă…. Au reuşit să încingă publicul, şi cel mai important, au avut o română mai bună decât corijenţii fără diplomă de la firma de pază în albastru…

Poate sun prea obosit sau poate mi-am pierdut îndemânarea de a scrie pe blog, însă vă recomand să-mi uraţi bafta marţi căci tre să ne licenţiem! (sau ăm…)

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

2 gânduri despre „La copac!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: