Haina îl face pe om

Batman - T-shirt Yup, that’s my t-shirt. Adică vreau să zic că mai cool de atât nu se poate… Este într-adevăr apogeul existenţei multora dintre voi şi eu l-am atins.

Adica deci da, am tricou cu Batman!

Acum fără să facem mişto (deşi nuanţa caterincară se păstrează) vreau să spun că este singurul „super-erou” faţă de care deţin o oacare obsesie (pentru unii destul de consistentă). Este incredibil de cool din mai multe puncte de vedere şi adesea realizat în variante de scurt metraj, lung metraj animat sau filmat, TAS sau o serie de filme într-un mod genial care adesea atrage atenţia publicului. Plecând de la Adam West care avea faze de genul „Shark repeleant spray” şi terminând cu mult prea culminantul „The Dark Knight” ce a cules câteva premii Oscar şi un Heath Ledger aflat la o înălţime inimaginabilă chiar şi de către nemiloasa doamnă cu coasa.

Una peste alta, am tricou cu Batman şi mă mândresc cu asta, sunt chiar fericit şi îl voi purta de câte ori voi avea ocazia, dar nu o să fac ca rock-erul din bancul cu tricoul cu Metallica.

Uitaţi-vă la Batman oameni buni pentru că este mult prea „jmeker” şi chiar foarte entertaining, bineînţeles asta doar dacă avem afinităţi în gusturi.

A, şi doar de chestie, pe câţi copi-adulţi-fani-whatever aţi văzut voi cu tricou cu batman? Eu personal pe nimeni, doar Superman şi Spiderman şi Hulk şi din când în când The X-men, cam atât, deci sunt şi mai cul.

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

3 gânduri despre „Haina îl face pe om”

  1. Deci, da, deci ma bucur nespus ca te bucuri ca ai tricou cu Batman 😀 Te inteleg perfect ptr ca si eu, dupa cum ti-am mai spus, am tricou cu Johnny Depp si sunt foarte mandra de asta 😉 Asa…si daca tot am inceput sa comentez, trebe sa iti zic k e foarte tare blogul tau:P am apucat sa citesc cateva post-uri si…IMI PLACE :):P >:D<

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: