Don’t RIP, just DNS (Dance aNd Sing)

michael-jackson

Astăzi informaţia de pe internet s-a înmulţit cu peste 1% astadatorită unui singur eveniment. Dumnezeu să îl ierte pe cel ce a fost Michael Jackson şi cel ce încă mai este. Cred că toată lumea a tremurat şi încă tremură pentru că nu există om  care să nu aibă o melodie preferată de-a lui Michael.

M-am trezit astăzi la ora 6 dimineaţa şi numai ce mi-am şters ochii şi reglat urechile că am fost izbit de această veste. Nu am putut să o diger, mi-au trebuit 5 minute ca sa îmi dau seama defapt ce s-a întâmplat, a murit unul dintre idolii mei. Ştiu că sună ciudat, dar este în continuare unul dintre artiştii mei preferaţi şi în mod cert cel mai cunoscut artist al lumii.

Pe la sfârşitul anilor 90 s-a făcut un sondaj. Oamenii care au efectuat acel foraj de opinie erau interesaţi să vază care sunt cele mai cunoscute nume din lume. Atunci se bătea Michael cu Coca Cola. Pe bună dreptate cred că acele rezultate ale sondajului încă se mai aplică într-o măsură apreciabilă.

Nu cred că există om în România asta care să nu fie în stare să îl recunoască pe Michael dintr-un milion de artişti. Sunt ferm convins că lacrimile pe care le-am vărsat în dimineaţa asta au fost fondate şi că nu vor fi ultimile pentru Michael. Neajunsul este că avea concertele alea în Londra şi măcar 2 să fi apucat şi el să ţină, să se bucure şi lumea şi el că încă este apreciat.

Pe Michael mereu mi l-am imaginat murind pe scenă dansând şi ducând publicul la extaz. Se pare că cineva din „Neverland” vrea să îl vadă şi el live doar pentru el pe ceea ce este declarat de MTV drept „Artistul Mileniului”, declarat de vânzări drept „Cel mai vândut artist din istorie”, declarat de fanii lui „The king of pop” iar acum declarat de mine „The emperor of modern music”.

Pentru o carieră de aproape 50 de ani, un pionierat esenţial în muzică, pentru influenţa fiecărui om născut până şi imediat după revoluţie, pentru revoluţia videoclipurilor, pentru ceea ce înseamnă dansul perfect, pentru ceea ce a fost probabil cel mai mare show-man, pentru aparatul de leşinat femei şi maşinăria de creat frisoane pe coloana vertebrală vă rog să păstraţi un moment de reculegere şi să vă mândriţi că aţi fost contemporani cu el!

And it doesn’t seem to matter, and it doesn’t seem right…

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: