Bite his shiny gaylike ass (or don’t) – update

Nu-mi mai cer 23062007(032)scuze pentru slaba calitate a imaginii din stânga ci vă recomand să rămaneţi uimi… ăăă, dezgust… ăăă, ofuscaţ, sau să puneţi mâna pe pecran pentru a acoperi inconvenienţa!. Vreau doar să detaliez spiritul de exaltare pe care l-am resimţit în momentul în care am scroll-at bara mess-ului acum vro 3 minute. Este ceva nespus să ţi se afişeze un avatar atât de expresiv. Probabil că baiatul cu pricina a încercat să ne transmită un nereuşit „mânca-mi-ai dosul”, varianta Bender (că tot e la modă). Reuşita a fost un total eşec, părerea lui IsPaul.

Sper că nu se supără că i-am postat fesierii încordaţi pe blogu-mi, şi sper că nici pe voi nu vă deranjează nespus priveliştea intermediată de wordpress… Oricum nenea cu pricina poate fi recunoscut de către cei care îl au în lista, deci nu este un lucru inventat de mine, şi de asemenea sper că nu este o manifestare a mai vechilor bănuieli existente în cercul de cunoscuţi şi anume starea latentă dată de invizibilul cercel în urechea dreaptă.

Sfat: nu mai fă asta (adică să-ţi pui fundu’ la avatar!)

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

7 gânduri despre „Bite his shiny gaylike ass (or don’t) – update”

 1. Nu, baiatul nu este cult, poate ca are un fetish cu patul inconjurat de carti, atata tot. Este trist cand cunosti un om si poti spune asta despre el 😐

  Apreciază

 2. baaai =)))))))))))))0
  deci isterie a provocat post-ul asta!
  fenomenal ispaul, you really are a genius ( nu te intreb cum ai facut rost de poza)
  totusi, he could spam you for that. aaaah inca ceva, ce misto ar arata poza pe usa ASSP sau ceva de genu, unde e dl ladea membru.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: