Title – unwanted

Clinton_Monument

M-a întrebat cineva la un moment dat care este cea mai mare plăcere din viaţa mea. Pe moment m-a buşit râsul, apoi am stat şi m-am gândit şi am observat că motivul pentru care m-a buşit râsul a fost întemeiat. De ce am râs, pentru că e simplu, sunt 3 mari plăceri în viaţă, prima, a doua şi a treia pe care o descoperim pe la pubertate, pentru unii nefericiţi poate mai târziu. Primele două se fac în acelaşi loc, iar a treia plăcere are un loc iniţial predestinat, ulterior descoperindu-se că se poate face şi în alte locuri, de la cele mai inventive până la cele mai cretine, din Biroul Oval până în şura lu’ Pişti. Primele două sunt considerate nişte ruşini de a fi privite de altcineva, escepţie făcând momentele de beţie şi nevoie extremă care ulterior se dovedesc şi ele a fi ruşinoase. Cea de a treia însă are o întreagă industrie dezvoltată pe privitul acesteia (şi acum îmi fredonează în cap melodia „the internet is for porn”, dacă nu o ştiţi, youtube-it!), ba chiar dezvoltă staruri şi starlete preznetate ulterior de Cosmina Păsă…ceva pe Happy Fish.

Totuşi unii ma vor contrazice zicând că sunt şi alte plăceri în viaţă, eu zic că or fi, dar astea e cele mai mari (pentru ca e în mod strict fiziologic, cu mici excepţii). Tot eu, cu indulgenţa dumneavoastră zic că alte plăceri pe lângă cele trei sunt doar o excitaţie a imaginaţiei şi cam atât. Plăcerile fiziologice sunt cele de la Mama Natură (nu aia de la Dan Negru, dar ar putea fi încadrată circumstanţial de loc-moment-timp), cele lăsate de Dumnezeu, ori alealalte precum (…)  <- acolo completaţi voi ; sunt in 99% din cazuri deviate, îmbunătăţite, alterate ş.a.m.d de mâna omului, ori unde îşi pune omul mâna lucrul devine nenatural, deci acelea nu sunt plăceri ci rezultatul unei reaţii şi contrareacţii.

Mai pe româneşte, ce este mai frumos, să te îmbeţi sau să execuţi una dintre primele 2 plăceri. Frumos e să te îmbeţi, însă mahmureala de a2-a zi este tristă rău, pe când învineţitul genunchilor nu creează astfel de reacţii adverse, decât de la caz la caz mirosul. Mă veţi întreba ce e cu situaţia de durere excesivă care poate duce până la sângerare. Vă voi răspunde că aia este urmarea unei false plăceri ce constă în mâncare pe care organismul o respinge cu brutalitate şi violenţă la fel ca Stelea în meciul cu Anglia. Nu exista acţiune fără reacţiune cum şi Bill Clinton a dovedit că dacă vrei să te simţi bine, lumea află că perversezi Casa Albă şi stagiarele.

Iată că atenţie ce băgaţi în voi sau unde băgaţi în alţii pentru că e posibil să deviaţi de la ciclul natural al plăcerilor fizice, urmările nemaidevenind tocmai o chestie de mândrie ulterioară.

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

Un gând despre „Title – unwanted”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: