S-a blocat metroul…

Tastez acest post din timpul cursului de „Comparative politics” din perspectiva că poate proful va crede că sunt atent la ce zice el şi-mi iau notiţe. E 9 dimineaţa şi întreaga metropolă este, după cum spun presarii: paralizată. Profu zice câte ceva despre Max Weber şi de ce oamenii se supun indiferent de circumstanţe, şi sunt de acord cu chestia asta, dar se pare că cei de la MetroGrivei nu prea, de aceea se răzvrătesc împotriva hoţilor şi mincinoşilor care le fură banii… Nenorociţii!

Păi bine mă, da o amărâtă de casieriţă d’asta d’a voastră câştigă mai bine decât un amărât de profesor… Păi cum vine asta?

Mă rog, nu de asta sunt eu supărat, sunt supărat că astăzi am cursuri de la 8 jumate până la 8 jumate şi nu am nici un chef să stau la ele. Cu atât mai puţin probabil oamenii care nu ştiu altă rută de a ajunge la locurile necesare dezvoltării societăţii decât cele oferite de metrogrivei.

Pe lângă asta încerc să umplu partea goală a paharului şi zic că am un avantaj în privinţa asta, faptul că orăşelul Măgurelian nu este dependent de legătura cu metroul aşa că pe mine nu m-a afectat de loc greva asta, şi abia acum realizez că nu am nici un fundament în a scrie acest articol. Aşa că vă las să vă blestemaţi zilele în aglomeraţia excesivă bucureşteană că io mă bag la StarCraft pe net. Cius!

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

Un gând despre „S-a blocat metroul…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: