Bărbatul prost

Trebuie să fii incredibil de prost, ca bărbat, să-ți dorești o femeie slabă lângă tine. Doar un bărbat idiot își dorește o femeie inferioară lui, o femeie fără putere, dependentă de el. Să te simți bărbat pe baza dependenței altora de tine este o inepție fără margini. Oricine poate susține financiar pe cineva. Dar să susții pe cineva în proiectele sale, să fii alături de femeie când are nevoie și să o ridici până acolo unde nu credea că poate ajunge, asta înseamnă să fii bărbat.

Îi știți, i-ați văzut peste tot. Cocalarii ceafă-lată, sau pițiponcii cu bani de la tata, sau chiar oameni onești care au muncit pentru fiecare leuț, au alături câte o femeie căreia îi fac toate mofturile, orice-și dorește ea, doar să nu cârâie când zice el. O falsitate absolută. Singura putere pe care o are ea este asupra lui și singurul moment când el e bărbat adevărat e… eh, el nu e bărbat adevărat.

Am cunoscut câte unii care aveau gândiri de genul: ”femeia nu merită nimic”, sau ”să mi-o tragă mie femeia? I-o trag eu ei!” (ultima a se citi cu accent de moldovean). Ăstea sunt atitudini de bărbați cărora le e frică de femeile puternice. Pentru ei conceptul de femeie independentă nu există. Imaginează-ți ce o fi trecând prin capul lui când află că fata e singură, stă în propria ei casă plătită cu banii munciți de ea, își cumpără singură hainele și e și fericită pe deasupra. Așa ceva nu există. Trebuie să fie vreun sponsor, vreun tătic sau unchi bogat, ceva. Nu se poate ca femeia să fie și independentă și de succes.

Și perpetuăm toate stereotipurile cu femei dependente. În politica asta autohtonă, de exemplu, sun zeci de exemple de femei propulsate pentru că sunt fetele lui tata. Bine, nu doar femei, și zeci de băiețandri. Dar problema e că un bărbat care alege o asemenea femeie are o lipsă totală de imaginație. Întrebați-l, numai, dacă i s-ar da mașina timpului și ar putea să fie cu o femeie, oricare, dar numai una din istorie, pe cine ar alege? O Pamela Anderson? O Marilyn Monroe? Dar ce are Dido (nu cântăreața). Ce are Cleopatra? Cele mai puternice femei din perioada lor din lume, am zice. Nu, nu-s de interes. În afară că au condus sau fondat imperii, nimic spectaculos. Dar de Marilyn Monroe știm că era bună. Păi Audrey Hepburn ce are? Îți pune prea mult imaginația la contribuție? Ești imbecil și nu ți-o poți folosi? Te simți inferior în fața unei femei care poate pe propriile-i puteri? Nu-ți place senzația de inferioritate?

Ei, aflați, dragi bărbați proști, că nu există niciun sentiment mai plăcut decât să fii dorit de o asemenea femeie, de o femeie puternică.

 

P.S. Sună a Raduefconstantinsexu, dar e fix ce cred.

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

3 gânduri despre „Bărbatul prost”

  1. Eu o vreau slaba adica sa nu fie grasuta doar la corp si desigur daca femeie puternica inseamna sa fie harnica sa munceasca pt ce ii trebuie o vreau mai mult .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: