Eroul Griff-urilor

Păi şi normal că nu mai am cititori în momentul în care nu mai scriu nimic nou pe blog, nu? Adică deh, dacă am fost relativ ocupat şi n-am mai scris este şi normal să nu mă mai bucur de aceeaşi popularitate ca până mai acum vo o saptămână.

Mă rog, m-am apucat de ceva care vrea să fie extraordinar… Cu siguranţă aţi auzit sau văzut sau citit sau avut curiozitatea să… Guitar Hero III Legends of Rock îi zice. Totul a început cu un Nitendo Wii. O chitară şi ceva cântat, s-a rezolvat problema, dependenţa s-a creat. Apoi wii-ul a dispărut şi ne-am pus pe downloadat pe PC. Dă-i şi rupe tastele şi mausul şi înjură-i pe Slayer că au făcut melodia făraă linie melodică numită si Raining Blood şi pe Metallica pentru că au făcut mega-solo-ul de la One şi bucură-te când cânţi Wellcome to the Jungle şi Rock You Like a Hurricane şi altele cunoscute şi meseriaşe şi Santana şi Slipknot.

Mă rog, nu sunt chiar degeaba, am făcut capătul la easy cu majoritatea largă a melodiilor de 5 stele şi apoi la medium, care este inechitabil de mai greu, la 3 stele cu vo 2 melodii la 4 stele. Am ajuns la momentul în care dacă clipesc să văd luminiţele cum vin spre mine şi dacă aud o chitară la radio să mă apuc să o când air guitar în stilul Guitar Hero.

Annyhow, prea jmeker jocul, îşi merită banii şi investiţia. Îţi îmbogăţeşte orizonturile muzicale precum şi cultura într-un mod plăcut şi plin de nevoie de dexteritate.

Amu doar ce m-a anunţat frate-miu că a mai scos nişte melodii de pe net, un fel de update, că de alea vechi ne-am cam plictisit.

Who’s the real Guitar Hero now?

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

2 gânduri despre „Eroul Griff-urilor”

  1. vezi ca exista ceva gen guitar hero voice master smth smth si caaaaaaaaaanti. cu vocea. and yepppppps, guitar hero rocks for newbies sau incapabili

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: