Doamna, doamna de acolo… este interlop?

Dragnea la Înalta Curte de Casație și Justiție:

”Doamna, doamna de acolo… este interlop?!”

Ăsta e răspunsul dat de Liviu Dragnea la întrebarea ”De ce ați adus interlopi la Înalta Curte? Vreți să intimidați martorii?”

În timp ce dădea răspunsul arătând-o pe ”doamna de acolo” era înconjurat de 6 cefe late și una îngustă. Cea îngustă e a lui Codrin Ștefănescu, evident. Vezi cu ochii tăi că sunt niște oameni veniți să-l ”apere” pe Liviu. Să-l apere de agresivitatea jurnaliștilor și a protestatarilor. Domnul Bot, recunosc, poate fi extrem de agresiv verbal, însă nu văd cum poate fi și fizic. La fel și restul așa-zis reprezentanților #Rezist.

Dragnea când arată cu mâna către doamna care nu e interlop, flancat de interlopi.

Integritatea fizică a președintelui Camerei Deputaților și Partidului Social Democrat nu a fost niciodată pusă în pericol. Dar cea a protestatarilor da. Există și o plângere depusă de domnul Bot pentru o agresiune venită din partea unuia dintre asociații lui Dragnea.

Dar ce e Înalta Curte și de ce e importantă în discuție? Citez din Constituția României, articolul 126, alineatul 1: ”Justiția se realizează prin Înalta Curte de Casație şi Justiție şi prin celelalte instanțe judecătorești stabilite de lege.” Adică, prin aducerea interlopilor acolo, Dragnea a sfidat pe față tot ceea ce înseamnă justiție în România. Practic, fix în locul în care nu ar trebui să-ți fie frică de injustiție, tu te aperi prin mijloace proprii și nu prin cele oficiale ale statului. Dar e ok, a făcut ceva pentru bătrâni.

Iar dacă până acum mă feream să spun că PSD e mafie, acum sper că e evident pentru toată lumea. Și nu asta e problema. Problema este cum suntem luați de proști. Vedem cu ochii noștri cine este în jurul liderului maxim al României și noi ne lăfăim că ne-a crescut roboru. A, stai, nu e bine să crească roboru. Discutăm altă dată despre asta.

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: