Ce se postează în grupurile pro-PSD despre protestul din 10 August

Păi ce să se posteze, numai aberații.

De exemplu, există, aparent, o legătură între Cioloș și Bivolaru. Și, bineînțeles, pentru că nu e român, Cioloș e scris Csalos.

Dar să vezi, se cere prezența galeriilor la Cotroceni într-un contra-miting. Ar fi tare ca cei care se vor bate diseară în Victoriei să fie aceiași cu cei care se bat în Cotroceni. Un fel de ubicuitate așa, mai ales după ce au dat PSD-ului sănătate în fiecare meci jucat în liga 1.

Dar nu, o postare fără apelare la frică n-are sens. Păi cum, nu apare un nou eveniment similar Colectiv, cauzat tot de Iohannis? Apare, cum nu?

Și titluri de genul ”MASACRUL DIN 10 August”, păi nu? Nu merită ei alarmați gratuit?

Iar ca orice susținător PSD, trebuie neapărat să ceri bani ca să ai pentru pensii. Ah, și abuzuri, să nu uităm abuzurile.

Și cum ar fi să fie deștepți oamenii? Ar fi prea de tot. Au răstălmăcit-o pe aia cu Muie PSD în Muie de la PSD. Noroc că e ceva în trecut, că pentru ei mitingul are loc pe 10 iulie. Analfabetism funcțional sau, cum s-ar zice, te uiți ca pesedistul în calendar.

Eh și dai de oamenii care au o problemă cu diasoprenii, sau diasporacii, sau cum le-or zice, că cică șterg bătrâni la cur, sunt curve, dorm pe sub poduri… Mai bine citiți voi.

Gata, eu m-am convins, unii nu se vor face bine, dar dacă majoritatea se redresează, mai e o șansă. Hai la protest diseară, hai la vot când e momentul! Altfel, niște idioți precum aceștia îți vor alege viitorul.

 

Autor: ispaul

Eu scriu pe blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: